Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KV-II

Fame's Priya

Kuvat © VRL-07415

Virallinen nimi Fame's Priya Kutsumanimi Priya
Rekisterinumero VH17-027-0098 Rotu newforestinponi
Sukupuoli  tamma Syntynyt, ikä 01.08.2016, 6v
Säkäkorkeus 143cm Väri punarautias
   
Kasvattaja Frida VRL-05826 , Fame Omistaja Elva (VRL-14586)

 

Priya on rauhallinen mutta itsenäinen tamma. Se ei ole varsinaisesti hankala poni, vaan itseasiassa melko tasainen. Joskus se kuitenkin osoittaa mieltään tekemällä ihan omia juttujaan tasan niinkuin itse haluaisi. Sen turhautuessa äpärit kaatuvat ja halkeavat, karsinan ovi pukataan auki ja tamma astelee ulos karsinastaan, vaihtoehtoisesti se kuopii ja polkee jalkaansa, koska ei pääse livahtamaan karkuun. Muuten ihan leppoisa hoidettava, Priyaa pitää vain huomauttaa välillä napakammin käyttäytymisestä.

Ratsastaa tasainen ja yritteliäs. Tykkää vähän hitaammasta tahdista, eikä turhia kiirehdi. Priyan innostuessa mopo saattaa lähteä käsistä, päätä se tykkää heitellä ja tehdä kummallisia pomppuja. Tamman saa nopeasti takaisin avuille ja haluamaansa tahtiin, ei se kauaa jaksa pelleillä. Ei säiky tai kyttäile, tamma tuntuu olevan kovin itsenäinen ja varma omista tekemisistään. Omatoimisuus muuttuu joskus kuuroudeksi, silloin tamma vain pohottaa menemään, se vaatii siis tekemistä jottei se unohtaisi, että selässä kiikkuu ihminen, joka päättää. Priyan askellus on pientä, ja siinä voi olla joskus vaikea istua. Pienellä tuuppauksella ja kunnon verryttelyllä usein jäykäksi jäävä tamma vertyy kyllä miellyttäväksi ratsastaa. Toimii kuitenkin nuoreksi tammaksi todella hyvin tilanteessa kuin tilanteessa, sillä Priya on peloton ja mahdottoman itsenäinen.

Koulutustasoltaan HeB, 80cm

sukutaulu

i Lakehead Marabou nf, m, 143cm

ii Suemoor Rebel nf, rnvk, 140cm

ie Landon Creek's Promise nf, vk, 134cm

e Frencrow Precious nf, vk, 134cm KTK-II

ei Delagourd's Prinz Plus nf, trn, 145cm

ee Pastell nf, km, 140cm

saavutukset

KVL 20.12.2017 - 2-vuotiaat: KV-II pistein 15p

NJ 12.03.2018 IrtoSERT Koistila, tuom. Vibaja

NJ 14.03.2018 IrtoSERT Cefnmoor, tuom. Vibaja

krj

 

tarinoita

Kouluvarsojen arvostelutilaisuus 20.12.2017

Yawpista lähti kouluvarsojen joulukuiseen laatuarvostelutilaisuuteen kolme nuorta hevosta; Priya, Apricot sekä oma kasvatti Ninni.
Fame’s Priya palkittiin KV-II palkinnolla 2-vuotiaitten luokassa. Palkintoon oikeuttavat 15pistettä jakaantuivat seuraavasti: Rakenteesta kuusi pistettä kymmenestä, mikä oli Priyalle oikeastaan melko hyvä suoritus. Liikkeistään tamma sai 3 + 4 pistettä, sen ravi arvioitiin vahvaksi, siitä Priya sai kehuja. Lisä- ja sukupisteitä rapsahti yksi molempia. Priya käyttäytyi ikäistensä joukossa edukseen, ja leppoisasta tammasta sai olla ylpeä!
Kirjoittanut omistaja

virtuaalitalli I virtuaalihevonen

©2018 Yawp Newforests - suntuubi.com